Подбайте про безпеку видачі замовлень та доставки

Подбайте про безпеку видачі замовлень та доставки

Покроковий посібник із забезпечення гігієни за межами закладів

Сьогодні все більшої популярності набуває споживання їжі за межами ресторану — тенденція, поштовхом до якої стали події 2020 року. Гості тепер частіше обирають обслуговування «на виніс» чи замовляють доставку страв. Оскільки очікування гостей щодо дотримання гігієнічних стандартів наразі вищі, ніж будь-коли, оператори повинні подбати про гігієнічність кожного процесу, відкрито демонструючи свої дії гостям.


Дізнайтеся, з яких 4 кроків складається процес дотримання гігієнічного стандарту при обслуговуванні поза межами ресторану.

Безпека на кухні та гігієна персоналу

Розмістіть постери у ключових місцях, щоб нагадувати своїм працівникам про те, як та коли слід мити руки

Безпечний пакунок для замовлення «на виніс»

Подбайте про такі предмети гігієни, як-от звичайні серветки, серветки для дезінфекції та герметичні ущільнення для пакетів

Подбайте про безпеку зони видачі

Розмістіть вказівники, які спрямовуватимуть гостей та працівників

Подбайте про безпеку доставки

Видайте кур'єрам дезінфікуючі засоби та серветки для підтримання гігієни на виїзді

Корисні інструменти для забезпечення гігієни

Інструменти