Забезпечення належного рівня гігієни та підвищення продуктивності

Забезпечення належного рівня гігієни та підвищення продуктивності

82% керівників виробництв зазнали скорочення обсягів виробництва через недотримання гігієнічних протоколів. Керівники виробництв повинні не лише вирішувати проблеми, пов'язані з дотриманням протоколів щодо безпеки харчових продуктів, а й підтримувати належну продуктивність та екологічність. Результати нашого нещодавнього дослідження, спрямованого на керівників виробництв, свідчать про таке.*

Рішення, створені для харчової промисловості

Рішення, створені для харчової промисловості

Зона миття Tork великої місткості гарантує доступність паперових рушників для рук. Її міцна, водостійка конструкція захищає наповнення від бризок, а отже, диспенсер не потрібно додатково накривати чи знімати під час прибирання, що підвищує загальну ефективність.

Джерела

 
* Дослідження 2021 року, проведене PRS Invivo у період із березня 2020 року по березень 2021 року. У дослідженні взяли участь по 100 респондентів із США та Німеччини відповідно. 
 
** Дослідження 2021 року, проведене PRS Invivo в березні 2021 року. У дослідженні взяли участь по 100 респондентів із США та Німеччини відповідно.