Громадське харчування
Існує не так багато видів підприємницької діяльності, в яких питання гігієни настільки ж сильно впливає на її успіх, як у ресторанному бізнесі. У галузі громадського харчування належний рівень гігієни має важливе значення у всіх зонах без винятків — на кухні, в обідньому залі, вбиральнях і навіть під час здійснення доставки замовлень. Ефективні процеси, спрямовані на підтримання гігієни, допоможуть не лише подбати про безпеку страв, а й створити сприятливе та безпечне середовище як для ваших гостей, так і для працівників. Програма Tork Clean Care пропонує широкий спектр фахових рішень та засобів для прибирання для закладів громадського харчування, за допомогою яких ви зможете запровадити ефективні санітарні процедури та провести навчання для свого персоналу. Крім того, вона містить корисні поради та додаткові матеріали, які допоможуть вам поліпшити особисту гігієну та прибирання поверхонь, ще краще дбаючи про добробут ваших гостей і працівників.