Миття рук на виробництві

Як підтримувати найвищий рівень гігієни рук 

Задля безпеки й здоров’я ваших співробітників дуже важливо зосередитися на частому й належному митті та дезінфікуванні рук. Переконайтеся, що засоби для гігієни рук доступні кожному та пам’ятайте, що на виробництві працівники повинні завжди мити руки в наступних ситуаціях:


  • На початку та наприкінці зміни та перерв
  • Після користування вбиральнею
  • При переміщенні з однієї зони в іншу 
  • Після утилізації відходів
  • До та після прийому їжі чи напоїв
  • Після знімання захисних рукавичок
  • При чханні, кашлянні чи використанні серветки

Постери для друку та вказівки щодо розміщення диспенсерів

Ми створили ряд постерів, які розповідають про належне миття та дезінфекцію рук, а також розробили вказівки щодо розташування диспенсерів на виробництві. Завантажте та роздрукуйте ці матеріали, щоби забезпечити найвищий рівень гігієни рук на робочому місці.

Рекомендації з використання продуктів